Scroll naar boven

Speksteenkachel hout Altech Torus Pellet (Plus)

 

 

In de Altech serie pelletkachels zijn twee unieke aspecten van duurzaam stoken op hout gecombineerd: zoals de naam al zegt wordt deze houtkachel gestookt met pellets, geperste houtvezels, in principe afkomstig van houtafval. De verbrandingstemperatuur is zeer hoog, met als resultaat een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Voorts is deze kachel voorzien van speksteen dat al die geleverde warmte lang blijft vasthouden en uitstralen. U maakt zo optimaal gebruik van de brandstof.

Dit gepatenteerde verbrandingssysteem is stroomloos en dat zorgt ervoor dat er geen ventilatoren nodig zijn. U heeft dus geen last van geluid of storingen.

Kies uit vier types

Er zijn vier modellen waarvan u kunt bepalen welke het beste bij uw interieur en warmtebehoefte past. Elk van de vier modellen kan als Plus geleverd worden. Die aanduiding staat voor een systeem van primaire en secundaire beluchting die ervoor zorg draagt dat de verbranding nog een nabewerking krijgt, met gunstige gevolgen voor rendement en emissie. De Plus is te herkennen aan een extra kamer boven de verbandingsruimte waarin die microvergassing plaats vindt.

  1. De Ecosy Pellet heeft een ronde vormgeving is voorzien van ruiten aan drie zijden
  2. De Torus Pellet is strakker, heeft glas aan drie zijden en heeft alleen speksteen aan de voorzijde waardoor deze slanker oogt
  3. De Noblès Pellet is een rechthoekige kachel met een optimale bekleding van speksteen
  4. De Grande Noblès Pellet is de grote broer van de Noblès.

Specificaties

 

Merk

Altech

Model

Torus Pellet (Plus)

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand speksteen

Vuurzicht

Driezijdig

Verbrandings­systeem

Open

Deur

Draaideur

Vermogen

2-8 kW

 

Terug naar Altech

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu