Scroll naar boven

Speksteenkachel hout Altech Noblès Basis

 

 

De Noblès is de kleinste telg uit de Altech familie. Toch heeft hij alle eigenschappen die u van een echte speksteenkachel verwacht. Zelfs in dit kleine model houtkachel stook je toch 40 cm lange houtblokken in het 5,5 cm dikke speksteen, zodat u tot wel 8 uur nadat het vuur gedoofd is nog kunt genieten van de heerlijk zachte warmte: de cv kun je rustig heel laag zetten 's nachts, in de vroege ochtend zal de houtkachel nog steeds warm aanvoelen. De Noblès heeft voorts een handige aslade.

Altech's alleskunner

De Noblès is een absolute alleskunner. Voor een kleine kachel heb je goed zicht op het vuur. Hij heeft meer dan genoeg vermogen om grote ruimtes heerlijk warm te stoken en komt in kleinere ruimtes uitstekend tot zijn recht. Het verbrandingssysteem zorgt voor een hoog rendement. Met recht een duurzame houtkachel.

Modellen

De Noblès staat op korte pootjes, de Noblès Depot heeft een houtopslagmogelijkheid waar de kachel op rust. Dit is een praktische voorziening waardoor u minder diep door de knieën hoeft bij het bijladen én een houtmand uit kunt sparen. Beide kachels kunnen in zwart of antracietgrijs worden geleverd.

Uitvoeringen

Als extra's kunt u een asvanger onder de vuldeur laten monteren. Ook in de hoogte van pootjes heeft u een keuze: +4 cm of +8 cm, net wat uitkomt en wat u mooi vindt.

Onze aanbieding betreft een ongebruikt showroommodel van de Noblès Basis. Heeft een advies verkoopprijs van € 3174,-, wij bieden deze aan voor € 2000,-.

Specificaties

 

Merk

Altech

Model

Noblès Basis

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand speksteen

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Open

Deur

Draaideur

Vermogen

6-8 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu