Scroll naar boven

Speksteenkachel hout Altech Max B

 

 

Speksteenkachel in vermomming

De Altech Max B is een prachtige oplossing voor degenen die wél het voordeel van speksteen willen hebben, namelijk heel lang warmte vast kunnen houden als de houtkachel al lang uit is, maar het materiaal speksteen niet in het zicht willen hebben, dat door sommigen als te opvallend wordt ervaren.

Uitvoeringen

De Max B heeft korte pootjes, de Max Depot heeft een houtopslagmogelijkheid waar de kachel op rust. Dit is een praktische voorziening waardoor u minder diep door de knieën hoeft bij het bijladen én een houtmand uit kunt sparen. Beide kachels kunnen in zwart of antracietgrijs worden geleverd.

Specificaties

 

Merk

Altech

Model

Max B

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand speksteen

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Open

Deur

Draaideur

Vermogen

6-8 kW

 

Terug naar Altech

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu