Scroll naar boven

Speksteenkachel hout Altech Grande Noblès Pellet (Plus)

 

 

In de Altech serie pelletkachels zijn twee unieke aspecten van duurzaam stoken op hout gecombineerd: zoals de naam al zegt wordt deze houtkachel gestookt met pellets, geperste houtvezels, in principe afkomstig van houtafval. De verbrandingstemperatuur is zeer hoog, met als resultaat een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Voorts is deze kachel voorzien van speksteen dat al die geleverde warmte lang blijft vasthouden en uitstralen. U maakt zo optimaal gebruik van de brandstof.

Dit gepatenteerde verbrandingssysteem is stroomloos en dat zorgt ervoor dat er geen ventilatoren nodig zijn. U heeft dus geen last van geluid of storingen.

Kies uit vier types

Er zijn vier modellen waarvan u kunt bepalen welke het beste bij uw interieur en warmtebehoefte past. Elk van de vier modellen kan als Plus geleverd worden. Die aanduiding staat voor een systeem van primaire en secundaire beluchting die ervoor zorg draagt dat de verbranding nog een nabewerking krijgt, met gunstige gevolgen voor rendement en emissie. De Plus is te herkennen aan een extra kamer boven de verbandingsruimte waarin die microvergassing plaats vindt.

  1. De Ecosy Pellet heeft een ronde vormgeving is voorzien van ruiten aan drie zijden
  2. De Torus Pellet is strakker, heeft glas aan drie zijden en heeft alleen speksteen aan de voorzijde waardoor deze slanker oogt
  3. De Noblès Pellet is een rechthoekige kachel met een optimale bekleding van speksteen
  4. De Grande Noblès Pellet is de grote broer van de Noblès.

Specificaties

 

Merk

Altech

Model

Grande Noblès Pellet (Plus)

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand speksteen

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Open

Deur

Draaideur

Vermogen

2-8 kW

 

Terug naar Altech

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu