Scroll naar boven

Speksteenkachel hout Altech Grande Noblès Depot

 

 

De Altech Grande Noblès is een volbloed speksteenkachel, een stijlvolle royale houtkachel die blokken van wel een halve meter aan kan. Het mooie van deze speksteenkachel is dat er een rookgasgeleider inzit die ervoor zorgt dat er er nog meer warmte uit het hout wordt gehaald. Dat resulteert in een zeer hoog rendement en geringe emissie. Samen met het feit dat hout een hernieuwsbare energiebron is maakt dit dat de Grande Noblès een duurzame houtkachel is.

De kachel heeft een vermogen van 3 tot 11 kW en kan dus een gemiddelde woonkamer aangenaam warm maken. Verder is deze warmte dankzij de dikke speksteenbekleding heel anders dan van een plaatstalen kachel. De warmte die speksteenkachel afgeeft kunt u vergelijken met een warme dikke deken die u over u heen voelt. De scherpte is er vanaf.

Verder heeft deze speksteenkachel natuurlijk een klassieke uitstraling die perfect zou passen in landhuizen of oude huizen met hoge plafonds. Door de keuze in uitvoering staat de grande Noblès ook prachtig in een strakke moderne woonkamer.

Modellen

  • De Grande Noblès is de basisversie en staat op korte pootjes
  • De Grande Noblès Depot is technisch hetzelfde toestel, maar heeft een houtopslagmogelijkheid waar de kachel op rust. Dit is een praktische voorziening waardoor u én minder diep door de knieën hoeft bij het bijladen én een houtmand uit kunt sparen.
  • De Grande Noblès Gourmet is dan weer gelijk aan de Basis maar heeft een bakoven waarin u een ovenschotel kunt opwarmen of een pizza kunt afbakken.
  • De Grande Noblès Complet is de Gourmet mét houtvak.

Uitvoeringsmogelijkheden

Beide kachels kunnen in zwart of antracietgrijs worden geleverd. Als extra's kunt u kiezen voor een zijdeur, links of rechts. Dat kan, afhankelijk van uw interieur, erg handig zijn. Voorts kunt u een asvanger onder de vuldeur laten monteren. Ook in de hoogte van pootjes heeft u in het geval van de Basis of de Gourmet een keuze: +5 cm of +10 cm, net wat uitkomt en wat u mooi vindt.

Specificaties

 

Merk

Altech

Model

Grande Noblès Depot

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand speksteen

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Open

Deur

Draaideur

Vermogen

3-11 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu