Scroll naar boven

Speksteenkachel hout Altech Eclips Depot

 

 

Optimaal warmtegebruik met de Eclips

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de warmte die tijdens het stoken ontstaat, heeft Altech voor de speksteenkachel Eclips een uniek rookgeleidingssysteem ontwikkeld.

De rookgassen in deze houtkachel worden opgevangen en door rookgaskanalen geleid die bij het basismodel al meer dan 2 meter lang zijn. Hierdoor krijgen de rookgassen meer tijd om hun warmte af te geven aan het speksteen.

Zuinige kachel

Door de primaire en secundaire luchtregeling wordt een zeer hoog rendement verkregen, waardoor u minder hout hoeft te verstoken om hetzelfde resultaat te behalen.

Modellen

  • De Altech Eclips, ook wel Basis genoemd, is de meest voordelige versie en staat op twee korte pootjes.
  • De Altech Eclips Depot beschikt over een handig houtvak. Zo heb je altijd stookhout bij de hand. Door de extra hoogte krijgt de Eclips een mooi slank uiterlijk en komt de stookkamer hoger te liggen. Zo heb je ook vanuit een lage stoel een prachtig uitzicht op het vlammenspel terwijl u geniet van de comfortabele warmte.
  • De Altech Eclips Gourmet is uitgevoerd met een bakoven. Zo kan je genieten van de heerlijke warmte en het vlammenspel, terwijl je bijvoorbeeld een ovenschotel aan het bereiden bent of er net een pizza ingeschoven hebt.
  • De Altech Eclips Complet biedt zowel de bakoven en het houtvak. Echt een blikvanger in uw interieur.

Uitvoeringsmogelijkheden

Beschikbare kleuren

Combineer speksteen met antraciet gietijzer, of kies voor een geheel zwarte kachel.

Opties

Altech biedt op deze kachel als extra twee interessante mogelijkheden:

  1. de geïntegreerde PALCAT katalysator zorgt net als bij een auto voor naverbranding, waardoor de kachel beter presteert en ook schoner is,
  2. de buitenlucht adapter-set, waarbij niet de zuurstof wordt verbruikt uit de ruimte waarin de kachel staat, maar van buiten. Zeker als u langer achter elkaar stookt is dit een optie die zorgt voor een fijner binnenklimaat.

Specificaties

 

Merk

Altech

Model

Eclips Depot

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand speksteen

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Open

Deur

Draaideur

Vermogen

6-8 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu