Scroll naar boven

Speksteenkachel hout Altech Eclips Depot

 

 

Optimaal warmtegebruik met de Eclips

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de warmte die tijdens het stoken ontstaat, heeft Altech voor de speksteenkachel Eclips een uniek rookgeleidingssysteem ontwikkeld.

De rookgassen in deze houtkachel worden opgevangen en door rookgaskanalen geleid die bij het basismodel al meer dan 2 meter lang zijn. Hierdoor krijgen de rookgassen meer tijd om hun warmte af te geven aan het speksteen.

Zuinige kachel

Door de primaire en secundaire luchtregeling wordt een zeer hoog rendement verkregen, waardoor u minder hout hoeft te verstoken om hetzelfde resultaat te behalen.

Modellen

  • De Altech Eclips, ook wel Basis genoemd, is de meest voordelige versie en staat op twee korte pootjes.
  • De Altech Eclips Depot beschikt over een handig houtvak. Zo heb je altijd stookhout bij de hand. Door de extra hoogte krijgt de Eclips een mooi slank uiterlijk en komt de stookkamer hoger te liggen. Zo heb je ook vanuit een lage stoel een prachtig uitzicht op het vlammenspel terwijl u geniet van de comfortabele warmte.
  • De Altech Eclips Gourmet is uitgevoerd met een bakoven. Zo kan je genieten van de heerlijke warmte en het vlammenspel, terwijl je bijvoorbeeld een ovenschotel aan het bereiden bent of er net een pizza ingeschoven hebt.
  • De Altech Eclips Complet biedt zowel de bakoven en het houtvak. Echt een blikvanger in uw interieur.

Uitvoeringsmogelijkheden

Beschikbare kleuren

Combineer speksteen met antraciet gietijzer, of kies voor een geheel zwarte kachel.

Opties

Altech biedt op deze kachel als extra twee interessante mogelijkheden:

  1. de geïntegreerde PALCAT katalysator zorgt net als bij een auto voor naverbranding, waardoor de kachel beter presteert en ook schoner is,
  2. de buitenlucht adapter-set, waarbij niet de zuurstof wordt verbruikt uit de ruimte waarin de kachel staat, maar van buiten. Zeker als u langer achter elkaar stookt is dit een optie die zorgt voor een fijner binnenklimaat.

Specificaties

 

Merk

Altech

Model

Eclips Depot

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand speksteen

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Open

Deur

Draaideur

Vermogen

6-8 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu