Scroll naar boven

Wanders Tali

 

Wanders Tali

Henry Ford heeft ooit over zijn toentertijd revolutionaire T-Fords gezegd:'Verkrijgbaar in elke kleur, als het maar zwart is'. De Tali doet daar niet aan mee en is in wit verkrijgbaar (uiteraard in zwart leverbaar). Maar deze kleurkeuze maakt de Tali redelijk uniek.

Met deze nieuwe gashaard heeft Wanders een fraaie vrijstaande gaskachel gemaakt. Bij deze gashaard zitten de branders letterlijk ín de blokken, wat het een nog realistischer vlammenspel geeft. Dit geeft u het idee alsof u een echte houthaard in uw kamer heeft staan.

Optioneel: Eco Wave

Het EcoWave systeem van Wanders zorgt voor een natuurlijk vlambeeld. De brander kan de hoogte van het vuur variëren. Als de haard bijvoorbeeld op 50% van het vermogen brandt, dan doet hij dat door de ene keer op 30% te branden en de andere keer op 70%.
Deze optie is mogelijk als u de kachel kiest met afstandsbediening inclusief Eco Wave.

 

Terug naar Wanders

Specificaties

 

Merk Wanders
Model Tali
Brandstof Gas
Type Vrijstaand
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 6-8kW

 

Terug naar Wanders

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu