Scroll naar boven

Wanders Square 60 Wall

 

Wanders Square 60 Front

De Wanders Square gaslijn is een lijn die uniek is in zijn soort. De haarden onderscheiden zich namelijk van de andere gashaarden omdat de Square inzethaard een van de weinige compacte gasinzethaarden is met een gesloten systeem. Waarom dat zo belangrijk is? Hierdoor zijn ze perfect te gebruiken om van uw openhaard een gesloten gashaard te maken die de zuurstof van elders betrekt.

Dankzij een speciaal systeem dat door Wanders is ontwikkeld kan het concentrische gesloten systeem worden aangesloten zonder de bestaande schouw te slopen.

Deze kachel wordt standaard geleverd met afstandsbediening en ventilator.

 

Terug naar Wanders

Specificaties

 

Merk Wanders
Model Square 60 Wall
Brandstof Gas
Type Hanghaard
Vuurzicht Driezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 6-8kW

 

Terug naar Wanders

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu