Scroll naar boven

Wanders Square 60 Driezijdig

 

Wanders Square 60 Driezijdig

De Square 60 driezijdig variant van de 'gewone' Square is een gesloten gashaard die uitermate geschikt is om een bestaande openhaard te vervangen. Dankzij een speciaal systeem dat door Wanders is ontwikkeld, kan het concentrische gesloten systeem perfect worden aangesloten zonder de bestaande situatie te slopen. De zuurstof wordt door dit systeem van buiten betrokken. De kachel is dus uitermate geschikt om toe te passen in een situatie waarin zo min mogelijk aanpassingen aan de ruimte gemaakt kunnen worden. Omdat er glas aan drie kanten is heeft u optimaal zicht op het vuur.

De Square 60 kan ook zowel vrijstaand als vrijhangend geleverd worden, en wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

 

Terug naar Wanders

Specificaties

 

Merk Wanders
Model Square 60 Trilateral
Brandstof Gas
Type Inzet
Vuurzicht Driezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 6-8kW

 

Terug naar Wanders

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu