Scroll naar boven

Wanders Square 40 Front

 

Wanders Square 40 Front

De Square Front is een gesloten gashaard die bedoeld is om in een bestaande schouw in te bouwen zonder al te veel hak- en breekwerk. Een openhaard die niet meer in gebruik is kan daardoor een nieuw leven gaan leiden.

De Wanders Square gas serie is een lijn die uniek is in zijn soort. Ze onderscheiden zich namelijk van de andere gashaarden: dankzij een speciaal systeem dat door Wanders is ontwikkeld, kan het concentrische gesloten systeem perfect worden aangesloten zonder de bestaande situatie te slopen. Deze kachel is dus uitermate geschikt om toe te passen in een situatie waarin zo min mogelijk aanpassingen aan de ruimte kunnen komen.

De Square 40 kan als Wall ook vrijstaand als vrijhangend model geleverd worden, en wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

 

Terug naar Wanders

Specificaties

 

Merk Wanders
Model Square 40
Brandstof Gas
Type Inzet
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 1-5kW

 

Terug naar Wanders

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu