Scroll naar boven

Wanders Koto Tunnelhaard

 

Wanders Koto tunnelhaard

Een nieuwe tunnel gashaard van Wanders. Mooi als roomdivider om ruimtes te scheiden en toch te laten verbinden. Zo creeër je een afgescheiden gedeelte, bijvoorbeeld als slaapkamer en badkamer één ruimte vormen, of in de woonkamer om eem leeshoek of tv'hoek te maken.

En de Koto maakt nog een andere spectaculaire toepassing mogelijk: ingebouwd in de buitengevel heb je binnen zicht op het vuur maar ook vanaf buiten: een buitenhaard, op gas! Door middel van een speciaal frame met extra ruit kunt u nu buiten naar binnen halen en andersom. Dat is de Koto Tunnelhaard. Dubbel genieten dus.

Specificaties

 

Merk Wanders
Model Koto tunnelhaard
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Tweezijdig zicht
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 9+kW

 

Terug naar Wanders

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu