Scroll naar boven

Wanders Koto Tunnelhaard inside/out

 

Wanders Koto inside/out

Een nieuwe tunnelgashaard van Wanders die net als de Douglas een bijzondere eigenschap heeft: de tunnelhaard kan worden ingebouwd in de gevel zodat je deze tevens als spectaculaire buitenhaard (op gas!) toe kunt passen.

Dubbel plezier met uw Koto inbouwhaard

De toepassing is mogelijk gemaakt door gebruik te maken ven een speciaal frame met extra ruit. Zo kunt u nu buiten naar binnen halen en andersom. Dat is de Koto Tunnelhaard inside/out. Dubbel genieten dus.

Specificaties

 

Merk Wanders
Model Koto inside/out tunnelhaard
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Tweezijdig zicht
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 9+kW

 

Terug naar Wanders

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! In verband met onze verhuizing naar Waaldijk 90 in Vuren is onze showroom in Arkel gesloten van 25 t/m 30 september. Onze showroomdagen daarvoor en daarna zijn:

• Donderdag 13.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu