Scroll naar boven

Wanders Danta 800 vierzijdig

 

Wanders Danta 800 vierzijdig

De Danta 800 vierzijdig is een gashaard die vele gedaanten kan aannemen. De Wanders-lijn waarvan de 800 front de basisversie is, is namelijk zo veelzijdig als een kameleon.

Momenteel is het de enige lijn inbouwhaarden met een gesloten systeem die 5 verschillende modellen heeft, namelijk 1-, 2-, 3-, 4-, en 5-zijdig. Ook in grootte is er keuze te over: behalve deze 800 is er de kleinere 500, en dan zijn er nog de grote broers 1100 en 1400.

Dubbel plezier met uw Danta inbouwhaard

Een andere eigenschap van de Wanders Danta-lijn is de dubbele brander. Op deze manier is het heel makkelijk het vermogen terug te zetten, terwijl u toch nog steeds een haard met vlammen heeft. Wat dan overigens ook nog weer hoog/laag te regelen is.

Bodembedekkers van Wanders

Veelzijdig hebben we de Wanders Danta 800 al genoemd. Behalve dat u uit 5 beschikbare modellen met de dubbele brander kunt kiezen, is er ook een ruim assortiment in branderdecoratie. Natuurlijk kunt u de standaard, overigens erg mooie, houtset bestellen. Naast deze houtstammen kunt u ook kiezen voor stones of pebbles branderdecoratie. Op deze manier kunt u uw haard naar eigen inzicht helemaal customizen.

EcoWave

Het EcoWave systeem van Wanders zorgt voor een zeer natuurlijk vlambeeld. De brander kan variëren in hoogte van het vuur. Zo brandt de haard bijvoorbeeld op 50% van het vermogen, maar doet dat door de ene keer op 30% te branden en de andere keer op 70% etc.

Standaard staat er één stand in de afstandbediening. Met de module waarmee u uw haard in uw WiFi netwerk kunt "hangen' is de haard te bedienen door middel van een app (IOS en Android) en is de Wave helemaal naar eigen wensen in te stellen.

Specificaties

 

Merk Wanders
Model Danta 800 vierzijdig
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht vierzijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 6-8kW

 

Terug naar Wanders

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu