Scroll naar boven

POOK Signature Series Stone

 

  • New Category
pook-stone-01_1920

 

STONE: ODE AAN BESCHEIDENHEID EN KRACHT

Hij groeide letterlijk op tussen de haarden van het familiebedrijf in Vuren, Aart-Jan Tromp. Van het restaureren van oude kachels tot het realiseren van de meest exclusieve haardpartijen: van jongsaf is hij gefascineerd door alle aspecten van het haardenvak. En dat komt tot uiting in zijn ontwerp voor de haard Stone.

"Ik heb mezelf altijd tot het uiterste willen pushen om het beste resultaat te behalen".

Tijdens een verbouwing bij mijn ouders thuis ontwierpen mijn vader Henk en ik een haard voor de woonkamer. Een uniek en krachtig ontwerp met het outside the box denken van mij en zijn oog voor detail. Het is de basis voor de schouw van nu. Na mijn vaders overlijden en de overname van ons familiebedrijf wilde ik een haard ontwerpen als ode aan mijn vader. De mix van mijn ervaring, inzicht en eigen stijl met die van mijn vader resulteerde in de POOK Haard Stone. Stoer, maar met een exclusieve uitstraling door de combinatie van materialen.

De Stone kan gecombineerd worden met een houtgestookte haard van Barbas, Brunner of een gasgestookte haard van Bellfires. De stenen ombouw zal de warmte vasthouden lang nadat u gestopt bent met stoken.

Specificaties

 

Merk POOK Signature Series
Model Stone
Brandstof gas
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten systeem
Deur Afhankelijk van type inbouwhaard
Vermogen Afhankelijk van type inbouwhaard

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu