Scroll naar boven

POOK Signature Series Stone

 

  • New Category
pook-stone-01_1920

 

STONE: ODE AAN BESCHEIDENHEID EN KRACHT

Hij groeide letterlijk op tussen de haarden van het familiebedrijf in Vuren, Aart-Jan Tromp. Van het restaureren van oude kachels tot het realiseren van de meest exclusieve haardpartijen: van jongsaf is hij gefascineerd door alle aspecten van het haardenvak. En dat komt tot uiting in zijn ontwerp voor de haard Stone.

"Ik heb mezelf altijd tot het uiterste willen pushen om het beste resultaat te behalen".

Tijdens een verbouwing bij mijn ouders thuis ontwierpen mijn vader Henk en ik een haard voor de woonkamer. Een uniek en krachtig ontwerp met het outside the box denken van mij en zijn oog voor detail. Het is de basis voor de schouw van nu. Na mijn vaders overlijden en de overname van ons familiebedrijf wilde ik een haard ontwerpen als ode aan mijn vader. De mix van mijn ervaring, inzicht en eigen stijl met die van mijn vader resulteerde in de POOK Haard Stone. Stoer, maar met een exclusieve uitstraling door de combinatie van materialen.

De Stone kan gecombineerd worden met een houtgestookte haard van Barbas, Brunner of een gasgestookte haard van Bellfires. De stenen ombouw zal de warmte vasthouden lang nadat u gestopt bent met stoken.

Specificaties

 

Merk POOK Signature Series
Model Stone
Brandstof gas
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten systeem
Deur Afhankelijk van type inbouwhaard
Vermogen Afhankelijk van type inbouwhaard

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! In verband met onze verhuizing naar Waaldijk 90 in Vuren is onze showroom in Arkel gesloten van 25 t/m 30 september. Onze showroomdagen daarvoor en daarna zijn:

• Donderdag 13.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu