Scroll naar boven

M-Design Venus 730

 

  • New Category
gas-venus-730

 

M-Design Venus 730

M Design heeft twee fronthaarden op gas die een beetje een buitenbeentje zijn. Hier geen uitputtende keuze in lijsten, hoekopstelling links of rechts of doorkijkversies, maar fronthaarden die dankzij een uitstekende verbrandingstechniek behoorlijke vermogens (met een rendement van 86%) leveren en een fraai vuurbeeld laten zien door de 3D-branders.

De Venus 730 is vierkant en de Venus 850 is een bredere, rechthoekige haard. Beide haarden zijn met EcoWave uitgerust, een app-gestuurde mogelijkheid om de hoogte en het ritme van de vlammen te sturen. Het vuurbeeld wijzigt op een natuurlijke wijze voortdurend. Op de app kunt u in real-time de besparing terugzien die op kan lopen tot 50%, terwijl gevoelsmatig het vuurbeeld niet minder is dan bij een voluit brandende gashaard.

Specificaties

 

Merk M Design
Model Venus 730
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten
Vermogen 3-7 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu