Scroll naar boven

M-Design True Vision Open Fire Look 1050 DC

 

 

M-Design True Vision Open Fire Look 1050 DC

Dit is een toestel dat gebruik maakt van een gesloten verbrandingssysteem, ontworpen voor de sfeer en het comfort van uw woonkamer. Het vormt een efficiënte warmtebron met een rendement van 79% en wekt de indruk van een echt vuur dankzij de frameloze beglazing rondom. Deze gashaarden zijn gebaseerd op het principe van natuurlijke afzuiging uit de verbrandingskamer, waardoor rookgas naar buiten wordt afgevoerd en lucht (zuurstof) die nodig is voor de verbranding van het gas, van buiten het huis wordt aangevoerd middels een concentrische pijp.

Modellen

De Open Fire Look serie, waarbij het getal de breedte van het frontglas aangeeft, bestaat uit:

Specificaties

 

Merk M Design
Model True Vision Open Fire Look 1050 DC
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Driezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Vermogen 4-13,5 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu