Scroll naar boven

M-Design True Vision 850 DVL

 

 

M-Design True Vision 850 DVL

De True Vision lijn van gashaarden dankt zijn naam aan de combinatie van fraaie branders, een keuze uit levensechte houtsets en de mogelijkheid om voor een bepaalde achterwand te kiezen. Vanwege deze customising haalt u met M Design True Vision een gashaard in huis die past bij uw wensen en uw interieur. Het rendement ligt dankzij de verfijnde techniek net boven de 80%.

Afhankelijk van de grootte van de haard is het innovatieve van M Design terug te vinden in twee slimme oplossingen die het gasverbruik beperken en toch een fraai vlambeeld bieden.

  • Ten eerste is daar de Eco-Switch. Herkent u de volgende situatie? Eigenlijk is het voldoende warm geworden in de woonruimte, maar ja, als u de temperatuur naar beneden zet, dan valt er qua vuurbeeld niet veel meer te beleven ... Niet bij de Eco-Switch, je kunt met de app één of meer branders uitschakelen. Het vuurbeeld blijft er sfeervol en natuurlijk uitzien, want de branders die uitgeschakeld worden zijn de achterste. En dat zie je nauwelijks. Het gasverbruik daarentegen is een stuk lager.
  • De tweede mogelijkheid is de Eco-Wave. Eveneens app-gestuurd kun je de hoogte en het ritme van de vlammen bepalen. Het vuurbeeld wijzigt voortdurend op een natuurlijke wijze. Op de app kunt u in real-time de besparing terugzien die op kan lopen tot 50%, terwijl gevoelsmatig het vuurbeeld toch niet minder is dan bij een voluit brandende gashaard.

Opties zijn er ook: ontspiegeld glas bijvoorbeeld, een ingebouwde led-verlichting of een kader in diverse uitvoeringen.

Modellen

De True Vision serie is zeer uitgebreid. De letters in de typeaanduiding geven aan V = verticaal, VL = verticaal extra hoog, CL/CR = hoek links of rechts, DC = double corner oftewel driezijdig, DV = doorkijkhaard verticaal, DVL = doorkijkhaard extra hoog, H = horizontaal, extra breed, terwijl quatro staat voor het aantal branders in de gashaard. Het getal daarvoor staat dan weer voor de breedte van het frontglas:

 

Specificaties

 

Merk M Design
Model True Vision 850 DVL
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Doorkijkhaard
Verbrandings­systeem Gesloten
Vermogen 3-8 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Onze openingsdagen zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur. Op die manier blijft het contact veilig en kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die een bezoek aan ons verdient. Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via dit formulier.

Menu