Scroll naar boven

M-Design Luna Diamond 1600 CL/CR

 

 

M-Design Luna Diamond 1600 CL/CR

M Design is een relatief nieuw, innovatief merk. Hoewel gashaarden een zeer behoorlijk vermogen hebben, worden ze in de meeste gevallen in de woonruimte geplaatst, waardoor je uiteraard niet een gehele woning ermee kunt verwarmen. Een gashaard is dus echt sfeerverwarming voor een deel van het huis. Afhankelijk van de grootte van de haard is het innovatieve van M Design terug te vinden in twee slimme oplossingen die het gasverbruik beperken en toch een fraai vlambeeld bieden.

Ten eerste is daar de Eco-Switch. Herkent u dit? Eigenlijk is het voldoende warm geworden in de woonruimte, maar ja, als u de temperatuur naar beneden zet, dan gaat u die vlammetjes wel missen ... Niet bij de Eco-Switch, je kunt met de app één of meer branders uitschakelen. Het vuurbeeld blijft er sfeervol en natuurlijk uitzien, terwijl het gasverbruik een stuk lager is.

De tweede mogelijkheid is de Eco-Wave. Eveneens app-gestuurd kun je de hoogte en het ritme van de vlammen bepalen. Het vuurbeeld wijzigt voortdurend op een natuurlijke wijze. Op de app kunt u in real-time de besparing terugzien die op kan lopen tot 50%, terwijl gevoelsmatig het vuurbeeld niet minder is dan bij een voluit brandende gashaard.

Daarnaast kunnen we niet anders zeggen dan dat M Design kachels goed geconstrueerde producten zijn die ons in staat stellen om deze netjes en strak in te bouwen in welke opstelling dan ook.

De modellen van de gasversie van Luna Diamond zijn:

Specificaties

 

Merk M Design
Model Luna Diamond 1600 CL/CR
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Tweezijdig (hoek L of R)
Verbrandings­systeem Gesloten
Vermogen 11,5kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu