Scroll naar boven

M-Design Interra 60

 

  • New Category
m-design-Interra_1920

 

M-Design Interra 60

De M-Design Interra is een compacte gashaard voor inbouw.

De serie Interra gashaarden biedt veel uitvoeringsmogelijkheden. Elke Interra is voorzien van Eco-Wave, een fraai systeem waarmee u app-gestuurd de hoogte van de vlammen alsook het ritme kunt bepalen. Daardoor heeft u een vuurbeeld op maat. Daarnaast kunt u kiezen uit de branddecoratie: houtstammetjes, kiezels, saphir en diamond.

Gamma

Het assortiment van de Interra bestaat uit drie modellen:

Specificaties

 

Merk M-Design
Model Interra 60
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Vermogen 1,5-4,6kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu