Scroll naar boven

Faber Vaska MV speksteen

 

Vaska speksteen

De Vaska is een moderne, vrijstaande haard van Faber gefabriceerd uit gietijzer. Dat geeft altijd een fraaie detaillering. De haard is bekleed met speksteen. Tijdens het stoken slaat het speksteen de warmte op en geeft deze af op het moment dat de haard uit is. Daardoor voelt het de volgende morgen nog steeds behaaglijk aan.

De Vaska heeft een prachtig vuurbeeld. De Logburner creëert een vuurbeeld dat vergelijkbaar is met dat van een kampvuur, ontzettend gezellig dus! U kunt ook kiezen voor de Vaska die niet uitgevoerd is met speksteenbekleding.

Specificaties

 

Merk Faber
Model Vaska
Brandstof Gas
Type Vrijstaand
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 1-5kW

 

Terug naar Faber

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu