Scroll naar boven

Faber Triple L smart

 

  • New Category
faber-triple-l_1920

Faber Triple L smart

De Triple L smart is de slimme versie van de Triple L premium. Het smarte verschil is dat de Smart uitgevoerd is met een flatburner. Bij de Flatburner kunt u niet de twee buitenste branders uitzetten wat bij de Stepburner wel mogelijk is. Dat scheelt in aanschafprijs.

Personaliseren

De Triple L smart is te personaliseren naar eigen smaak. De kachel wordt standaard geleverd met een een zwarte stalen achterwand. Ook is er de mogelijkheid om de kachel te leveren met een zwart glazen achterwand waardoor de vlammen weerspiegelen op de achterwand.

Voor de decorset van de kachel kan er gekozen worden voor levensechte houtstammen, carrara-kiezel of grijze splitsteen.

Specificaties

 

Merk Faber
Model Triple L smart
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Driezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 6-8kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! In verband met onze verhuizing naar Waaldijk 90 in Vuren is onze showroom in Arkel gesloten van 25 t/m 30 september. Onze showroomdagen daarvoor en daarna zijn:

• Donderdag 13.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu