Scroll naar boven

Faber The Tube

 

  • New Category
faber-the-tube-0_1920

The Tube

Dit is de The Tube. Deze buitenhaard is een blikvanger mede door het vuurzicht rondom. Hij heeft glas rondom en het vuur is dus van alle kanten te zien. In de haard is een ronde zogenaamde tube-burner geplaatst. Deze tuinhaard wordt geleverd op propaan (gasflessen) en is optioneel verkijgbaar op aardgas, eventueel in combinatie met een gasaansluiting voor buiten.

Een leuke feature aan de buitenkant is de designer asbak die om de The Tube gevormd is, waardoor The Tube bij uitstek geschikt is om bij een evenement bij de ingang van het gebouw neer te zetten.

Specificaties

 

Merk Faber
Model The Tube
Brandstof Gas
Type Buitenhaard, mobiel
Vuurzicht Rondom
Verbrandings­systeem Open
Vermogen 1-5kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu