Scroll naar boven

Faber The Tube

 

  • New Category
faber-the-tube-0_1920

The Tube

Dit is de The Tube. Deze buitenhaard is een blikvanger mede door het vuurzicht rondom. Hij heeft glas rondom en het vuur is dus van alle kanten te zien. In de haard is een ronde zogenaamde tube-burner geplaatst. Deze tuinhaard wordt geleverd op propaan (gasflessen) en is optioneel verkijgbaar op aardgas, eventueel in combinatie met een gasaansluiting voor buiten.

Een leuke feature aan de buitenkant is de designer asbak die om de The Tube gevormd is, waardoor The Tube bij uitstek geschikt is om bij een evenement bij de ingang van het gebouw neer te zetten.

Specificaties

 

Merk Faber
Model The Tube
Brandstof Gas
Type Buitenhaard, mobiel
Vuurzicht Rondom
Verbrandings­systeem Open
Vermogen 1-5kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu