Scroll naar boven

Faber The Buzz

 

The Buzz

Dit is de The Buzz. The Buzz is een mobiele want verrijdbare buitenhaard met een behoorlijk vermogen, die vaak bij hotels en restaurants wordt ingezet, maar natuurlijk perfect op uw terras zou passen. Er is een variant in zwart en een in Corten-staal, dat al snel een prachtig bruin beschermend patina krijgt als deze buiten staat.

Deze tuinhaard is leverbaar op zowel propaan (gasflessen) als op aardgas (eventueel met gas stopcontact). Wanneer The Buzz niet gebruikt wordt, rolt u deze door middel van de wieltjes makkelijk de schuur weer in.

Specificaties

 

Merk Faber
Model The Buzz
Brandstof Gas
Type Buitenhaard, mobiel
Vuurzicht Driezijdig
Verbrandings­systeem Open
Vermogen 1-5kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu