Scroll naar boven

Faber Relaxed L Smart

 

 

Faber Relaxed L smart

Dit is de smart-versie van de duurdere Faber Relaxed L Smart. Het smarte verschil is dat de Smart uitgevoerd is met een Flatburner. Bij de Flatburner kunt u niet de twee buitenste branders uitzetten wat bij de Stepburner wel mogelijk is. Dat scheelt in aanschafprijs. De afstandsbediening kan daardoor ook eenvoudiger worden uitgevoerd met knoppen voor hoger of lager.

De Relaxed L Smart is een gashaard die strak in de muur verwerkt kan worden. Hierdoor ontstaat een tijdloos beeld, waarbij het grote raamoppervlak prima zicht biedt op de vlammen. De afstandsbediening geeft u totale controle over de fraaie vlammen. Het vermogen tot 6,2 kW is ruim voldoende voor gemiddelde woonkamers.

De Relaxed L Smart heeft een vlakke zwart stalen achterwand.

Specificaties

 

Merk Faber
Model Relaxed L Smart
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 6-8kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu