Scroll naar boven

Faber Odense

 

  • New Category
faber-Odense_1920

Odense

De Odense van Faber is een moderne vrijstaande gashaard in zwart gietijzer. Wat deze kachel zo speciaal maakt is het driezijdige vuurbeeld. U heeft hierdoor in alle hoeken van de kamer een prachtig zicht op de vlammen.

De Logburner is een brander die zich concentreert in het midden van de kachel, waardoor de houtblokken realistisch branden.

Specificaties

 

Merk Faber
Model Odense
Brandstof Gas
Type Vrijstaand
Vuurzicht Driezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 1-5kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu