Scroll naar boven

Faber Odense

 

  • New Category
faber-Odense_1920

Odense

De Odense van Faber is een moderne vrijstaande gashaard in zwart gietijzer. Wat deze kachel zo speciaal maakt is het driezijdige vuurbeeld. U heeft hierdoor in alle hoeken van de kamer een prachtig zicht op de vlammen.

De Logburner is een brander die zich concentreert in het midden van de kachel, waardoor de houtblokken realistisch branden.

Specificaties

 

Merk Faber
Model Odense
Brandstof Gas
Type Vrijstaand
Vuurzicht Driezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 1-5kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu