Scroll naar boven

Faber Duet Premium XL

 

 

Duet Premium XL van Faber

Deze gashaard Duet M smart van Faber is al een tijdje op de markt. Sinds kort is deze ook verkrijgbaar als Premium XL inclusief Step Burner.

Faber

Deze inbouwgashaard is een prachtig product van Faber. Zeker nu met de Step Burner. De Step Burner zorgt ervoor dat uw haard nog beter regelbaar is. Met één druk op de knop kunt u zelf aangeven of de haard breed of smal brandt. Wat is daar het voordeel van?

Deze Faber-haard heeft voor zijn afmeting een behoorlijk vermogen van 6,2kW dat is niet in alle ruimtes gewenst. In korte tijd kunt u de temperatuur in de ruimte even omhoog brengen, en daarna kunt u door middel van de stepburner de haard alleen in het midden laten branden. Nog steeds heeft u mooie vlammen, alleen is het branderbed wat smaller. U schakelt dan meteen terug naar 3,3kW waarop die de rest van de avond dan gezellig kan branden.

Specificaties

 

Merk Faber
Model Duet Premium XL
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Tweezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 6-8kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu