Scroll naar boven

Faber Duet Premium L

 

  • New Category
faber-duet-l_1920

 

Duet Premium L van Faber

Deze gashaard Duet M smart van Faber is al een tijdje op de markt. Sinds kort is deze ook verkrijgbaar als Premium L inclusief Step Burner.

Faber

Deze inbouwgashaard is een prachtig product van Faber. Zeker nu met de Step Burner. De Step Burner zorgt ervoor dat uw haard nog beter regelbaar is. Met één druk op de knop kunt u zelf aangeven of de haard breed of smal brandt. Wat is daar het voordeel van?

Deze Faber-haard heeft voor zijn afmeting een behoorlijk vermogen van 6,2kW dat is niet in alle ruimtes gewenst. In korte tijd kunt u de temperatuur in de ruimte even omhoog brengen, en daarna kunt u door middel van de stepburner de haard alleen in het midden laten branden. Nog steeds heeft u mooie vlammen, alleen is het branderbed wat smaller. U schakelt dan meteen terug naar 3,3kW waarop die de rest van de avond dan gezellig kan branden.

Specificaties

 

Merk Faber
Model Duet Premium L
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Tweezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 6-8kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu