Scroll naar boven

Faber Clear

 

  • New Category
faber-clear_1920

Clear, de inbouwhaard van Faber

De Faber Clear is een inbouwgashaard van Faber die geheel naar eigen wens is aan te passen. Zoals op de foto te zien hebben wij in onze showroom de Clear in combinatie met de schouw Atlanta opgesteld staan, een ontzettend mooie combinatie. De haard is mooi strak in te bouwen, daar zult u blij mee zijn.

Log- of Flatburner

Deze gesloten gashaard is te leveren met log- of flatburner, met houtset of carrara-kiezels als branderbed en met diverse verschillende achterwanden.

De logburner is standaard. Bij deze brander wordt de ckeramieke houtset op de branderbuisjes gelegd. De Flatburner is meer een branderbak waar de houtset overheen wordt gelegd. Daarom is het alleen mogelijk bij de flatburnerversie om de carrara-kiezels toe te passen. De Faber gashaard met logburner geeft wel wat hogere vlammen, omdat de branders hoger gepositioneerd zijn dan bij de branderbak van de flatburner.

Keuze achterwand

De achterwand van de Faber Clear is in te passen bij elk interieur. geeft u de voorkeur aan een strakke, vlakke staalwand, of juist met lamel? Voor de wat meer klassieke woning is deze inbouwgashaard ook te leveren met een nostalgische steenmotief achterwand. Eventueel zelf met een haardplaat. Natuurlijk kan er ook een mooie natuurstenen schouw om de Clear gezet worden. in combinatie met de nostalgische achterwand maakt dit het plaatje helemaal compleet.

 

Specificaties

 

Merk Faber
Model Clear
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 6-8kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu