Scroll naar boven

Faber Aspect ST XL

 

 

De Faber Aspect ST XL

De Aspect ST XL is een prachtige frameless doorkijkgashaard, eveneens prima geschikt als roomdivider. Hij is een slag groter dan de Aspect ST L.

Het Step Burner systeem

Ook deze Faber is uitgerust met de Step Burner. Hiermee is de haard op een unieke manier te regelen. Bij de hoogste warmtestand is er vuur te zien in de hele breedte van de haard, maar als u de brander lager zet zal het vuur zich concentreren in het midden van de kachel waardoor er een mooie hoge vlam in het midden van de kachel te zien is.

Specificaties

 

Merk Faber
Model Aspect ST XL
Brandstof Gas
Type Inbouw tunnelhaard
Vuurzicht Driezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 9+kW

 

Terug naar Faber

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu