Scroll naar boven

Faber Aspect ST L

 

 

De Faber Aspect ST L

De Aspect ST L is een prachtige frameless doorkijkgashaard, eveneens prima geschikt als roomdivider.

Het Step Burner systeem

Ook deze Faber is uitgerust met de Step Burner. Hiermee is de haard op een unieke manier te regelen. Bij de hoogste warmtestand is er vuur te zien in de hele breedte van de haard, maar als u de brander lager zet zal het vuur zich concentreren in het midden van de kachel waardoor er een mooie hoge vlam in het midden van de kachel te zien is.

Specificaties

 

Merk Faber
Model Aspect ST L
Brandstof Gas
Type Inbouw tunnelhaard
Vuurzicht Driezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Deur
Vermogen 9+kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu