Scroll naar boven

Element4 Modore 140 mkii

 

 

Modore 140 mkii

Element4 heeft naast de Modore 140MKII ook de Modore 70MKII en de Modore 100MKII. Deze lijn van Element4 is heel ondiep waardoor het niet ver uw kamer in komt. Deze gashaarden inbouwhaarden zijn met een gesloten systeem. Deze brede haard heeft dezelfde sublieme eigenschappen als de Modore 70MKII, alleen dan twee keer zo lang!

Eigenschappen Modore 140 MKII

Deze MKII versie van Element4 heeft onder andere mooi strakke lijsten. Daarnaast wordt deze versie inclusief de E-save afstandsbediening geleverd. Hiermee is een programma op te starten waarbij de vlammen in hoogte variëren. Zo krijgt u een nog echter vuurbeeld in uw gashaard en blijft de warmteafgifte enigszins beperkt.

Specificaties

 

Merk Element4
Model Modore 140 mkii
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten
Vermogen 6-8kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Onze openingsdagen zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur. Op die manier blijft het contact veilig en kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die een bezoek aan ons verdient. Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via dit formulier.

Menu