Scroll naar boven

Element4 Lucius 140 mkii roomdivider 2-3 Quad Burner

 

 

Element4 Lucius 140 MKII roomdivider 2-3 Quad Burner

Lucius betekent licht. In het geval van deze gesloten gashaard van Element4 niet alleen licht van het vuur maar ook licht in twee ruimtes. De Lucius MKII 2-3glas van Element4 is een perfecte roomdivider. De dichte kant is in zowel rechts als links verkrijgbaar. Dus aan te passen aan de situatie bij u in de woning.

Quad Burner

De 140 MKII lijn is helemaal vernieuwd. Deze Element4 gashaard is uitgerust met een Quad Burner. Deze nieuwe manier van branden zorgt ervoor dat u de haard optimaal kunt regelen. Zo kunt u met deze Quad Burner uw haard op vier verschillende manieren laten branden, daarnaast kunt u hem dan ook nog hoger of lager zetten.

Ook het vermogen van deze haard is goed te regelen. Deze haard heeft namelijk een vermogen van 2 – 15 kW. Zo heeft u maximale controle over de vlammen en de temperatuur in uw woning.

Opties Element4

Deze nieuwe Element4 haard is ook te krijgen met het ontspiegelde AR-glas. Een beleving op zich dat AR-glas. Ook is deze haard een gesloten gashaard die wordt geleverd met een E-Save afstandbediening waarmee een zogenaamd waveprogramma in te stellen is voor een nog natuurlijker vuur.

Alle opties op deze moderne haard staan omschreven bij de specificaties van deze haard.

Specificaties

 

Merk Element4
Model Lucius 140 mkii roomdivider 2-3 Quad Burner
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Driezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Vermogen 9+ kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu