Scroll naar boven

Element4 Bidore 140 mkii

 

 

Bidore 140MKII

De Bidore 140 is helemaal vernieuwd. Deze Element4 gashaard heeft een strakke lijst en is natuurlijk weer als linker- en rechter variant te krijgen. De lijst is te verwijderen zodat je een plateau etc. strak tegen de ruit aan kan monteren.

Ook is de MKII variant een gesloten gashaard die wordt geleverd met een E-Save afstandbediening waarmee een zogenaamd waveprogramma in te stellen is voor een nog natuurlijker vuur.

Vernieuwend Element4

Deze nieuwe Element4 haard is ook weer te krijgen met het ontspiegelde AR-glas. Een beleving op zich dat AR-glas.

In onze showroom hebben we diverse opstelling hiermee voor u klaar staan. Uniek aan deze Bidore 140MKII zijn ook de verspringende branders. Deze gashaard heeft twee branders die schuin achter elkaar geplaatst zijn. Ook zijn ze schakelbaar en kan je dus één brander uitzetten om zo het vermogen met een druk op te knop te reduceren. U heeft dan nog steeds vuur in de haard maar wordt het even wat minder warm in de ruimte waar deze opgesteld staat.

Specificaties

 

Merk Element4
Model Bidore 140 mkii
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Tweezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Vermogen 6-8kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu