Scroll naar boven

Element4 Bidore 100 mkii

 

 

Bidore 100 MKII gashaard

Met de nieuwe 100H MKII lijn schiet Element4 recht in de roos. De vraag naar deze lijn was er al, alleen de producten ontbraken nog op de markt.

De Bidore 100H MKII Element4 gashaard is een haard die niet in een hoek gefrommeld kan worden. Deze hoekhaard valt altijd op door zijn klasse en stijlvolle uitstraling. Door de hoogte aan te passen en niet de inbouwdiepte voelt deze gashaard zich thuis op elke plek in uw woning. Deze MKII versie wordt geleverd inclusief de E-save afstandbediening welke kan zorgen voor een modulerend vlambeeld. Ook heeft de MKII versie strakke lijsten.

Met een prachtig natuurstenen plateau is de afwerking echt compleet.

Specificaties

 

Merk Element4
Model Bidore 100 mkii
Brandstof Gas
Type Inbouw
Vuurzicht Tweezijdig
Verbrandings­systeem Gesloten
Vermogen 6-8kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu