Scroll naar boven

DRU Style NL31 gevelkachel

 

  • New Category
dru-style-nl31_1920

 

DRU Style NL31 gevelkachel

De DRU gevelkachels uit de Style serie onderscheiden zich door het moderne design en door het hoge rendement: de hele serie is HR+. De licht gebogen voorzijde heeft een alu-metallic kleur en de achterzijde is antraciet.
Alle toestellen zijn voorzien van piëzo vonkontsteking en een thermostaat, en worden geleverd inclusief muurdoorvoer. De Style NL31 is bovendien voorzien van een speciaal beschermende behandeling voor gebruik in vochtige ruimtes.

De Dru Style NL31 is gemakkelijk te plaatsen onder bijvoorbeeld een vensterbank. Deze gevelkachel heeft een vermogen van 4 kW met een rendement van 81%.

Specificaties

 

Merk DRU
Model Style 5 gevelkachel
Brandstof Gas
Type Gevelkachel met muurdoorvoer
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten
Vermogen 1-5kW

 

Terug naar DRU

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu