Scroll naar boven

DRU Style 5 gevelkachel

 

  • New Category
dru-style-5_1920

 

DRU Style 5 gevelkachel

De DRU gevelkachels uit de Style serie onderscheiden zich door het moderne design en door het hoge rendement: de hele serie is HR+. De licht gebogen voorzijde heeft een alu-metallic kleur en de achterzijde is antraciet.
Alle toestellen zijn voorzien van piëzo vonkontsteking en een thermostaat, en worden geleverd inclusief muurdoorvoer. De Style 5 is bovendien voorzien van een speciaal beschermende behandeling voor gebruik in vochtige ruimtes.

De Dru Style 5 is gemakkelijk te plaatsen onder bijvoorbeeld een vensterbank. Deze gevelkachel heeft een vermogen van 4 kW met een rendement van 81%.

Specificaties

 

Merk DRU
Model Style 5 gevelkachel
Brandstof Gas
Type Gevelkachel met muurdoorvoer
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten
Vermogen 1-5kW

 

Terug naar DRU

Meer informatie aanvragen

Ik heb deze sfeerverwarming op gas bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! In verband met onze verhuizing naar Waaldijk 90 in Vuren is onze showroom in Arkel gesloten van 25 t/m 30 september. Onze showroomdagen daarvoor en daarna zijn:

• Donderdag 13.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu