Scroll naar boven

Dimplex Stockbridge Opti-myst

 

 

Dimplex Stockbridge Opti-Myst

De Dimplex Stockbridge opti-myst is een vrijstaand model dat geschikt is voor iedere ruimte. Het enige wat de haard nodig heeft is stroom en water, waardoor hij ontzettend gemakkelijk aan te sluiten is. Naast een prachtig regelbaar vlammeneffect heeft de haard rond de 2kW aan vermogen.

Daarnaast draagt de ultrafijne waterdamp ook bij aan de luchtvochtigheid in uw huis. Dat is heel prettig, omdat de luchtvochtigheid binnenshuis vaak te laag is, wat weer slecht is voor de gezondheid.

 

Specificaties

 

Merk Dimplex
Model Stockbridge Opti-myst
Brandstof Elektrisch
Type Vrijstaand
Vuurzicht Front
Vermogen

 

Terug naar Dimplex

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit type elektrische sfeerverwarming bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu