Scroll naar boven

Dimplex Stockbridge Opti-myst

 

 

Dimplex Stockbridge Opti-Myst

De Dimplex Stockbridge opti-myst is een vrijstaand model dat geschikt is voor iedere ruimte. Het enige wat de haard nodig heeft is stroom en water, waardoor hij ontzettend gemakkelijk aan te sluiten is. Naast een prachtig regelbaar vlammeneffect heeft de haard rond de 2kW aan vermogen.

Daarnaast draagt de ultrafijne waterdamp ook bij aan de luchtvochtigheid in uw huis. Dat is heel prettig, omdat de luchtvochtigheid binnenshuis vaak te laag is, wat weer slecht is voor de gezondheid.

 

Specificaties

 

Merk Dimplex
Model Stockbridge Opti-myst
Brandstof Elektrisch
Type Vrijstaand
Vuurzicht Front
Vermogen

 

Terug naar Dimplex

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit type elektrische sfeerverwarming bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu