Scroll naar boven

Dimplex Silverton

 

 

Dimplex Silverton

De Dimplex Silverton is een 3-dimensionale inzethaard die u gemakkelijk kan plaatsen in bijvoorbeeld een schouw. Ook de Silverton maakt gebruik van het Optiflame vuureffect. Deze "flame technologie" geeft een regelbaar en realistisch vlameffect dat heel eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening te bedienen is.

Voor de verlichting van de houtset is gebruik gemaakt van de nieuwste led-technieken. Dit geeft de houtblokken een realistisch vlambeeld.

 

Terug naar Dimplex

Specificaties

 

Merk Dimplex
Model Silverton
Brandstof Elektrisch
Type Inbouw
Vuurzicht Driezijdig
Vermogen

 

Terug naar Dimplex

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit type elektrische sfeerverwarming bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu