Scroll naar boven

Revillusion Firebox 30 of 36

 

 

Dimplex Revillusion Firebox 30 of 36

Door de houtstammenset en de baksteenlook van de achterwand is de Dimplex Revillusion Firebox 30 of 36 een stoere elektrische inbouwhaard. Deze elektrische haard is voorzien van een realistisch vlammenspel, bereikt door toepassing van de Optiflame techniek. Daarop heeft Dimplex een patent.

De Revillusion heeft tal van extra's. Het vuurbeeld heeft een instelbare helderheid, u kunt als optie extra sfeerverlichting bovenin de haard laten aanbrengen en het gloei-effect is ook instelbaar.

U kunt de verwarmingsmodus naar keuze aan of uitzetten. Wanneer de verwarmingsmodus ingeschakeld wordt kan de haard 1 of 2kW extra warmte afgeven. Zo levert deze elektrische haard niet alleen maar sfeer, maar ook wat extra aangename warmte.

 

Terug naar Dimplex

Specificaties

 

Merk Dimplex
Model Revillusion Firebox 30 of 36
Brandstof Elektrisch
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Vermogen 15-2000W

 

Terug naar Dimplex

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit type elektrische sfeerverwarming bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu