Scroll naar boven

Dimplex Opti-myst Cassette 1000

 

 

Opti-myst Cassette 1000

Het beproefde Opti-Myst principe is niet nieuw en de vrij te plaatsen cassettes ook niet. Wel nieuw is deze Dimplex Opti-Myst Cassette 1000. Mooi, praktisch, koppelbaar en ook nog makkelijk om in te bouwen.

Inbouwen

Met de Cassette 400 en 600 van Faber uit de Opti-Myst cassette inzetreeks waren er al legio mogelijkheden te creëren. De meest prachtige creaties hebben we daar dan ook al van langs zien komen. Veelal in MDF. Deze nieuwe serie Cassette 1000 (en de 500) maakt het nog makkelijker om te variëren. Waar je bijvoorbeeld, bij het naast elkaar zetten van de Cassette 400 en 600, rekening mee moet houden, is dat er een onderbroken stuk ontstaat zonder houtset. Bij deze Cassette 1000 en dus ook bij de 500 zijn deze koppelbaar zodat er een doorlopend vuurbeeld ontstaat. Echt schitterend.

Noviteiten in de Dimplex haarden

Ten eerste heeft deze Cassette 1000 LED-verlichting in plaats van de halogeenverlichting in de andere toestellen. Daarnaast is het mogelijk om op deze Opti-Myst cassette een waterleiding aan te sluiten. Daardoor hoeft er niet meer per se met bakken water gelopen te worden en hoeft deze dus niet meer los bijgevuld te worden. Ideaal natuurlijk voor restaurants etc. Het mooiste van deze Cassette 1000 (en de Cassette 500) is dat ze, zoals al genoemd, koppelbaar zijn. Dat betekent dus ook dat je deze Cassette 1000 kan koppelen met een Cassette 500 en op die manier een vuur krijgt van anderhalve meter breed.

 

Terug naar Dimplex

Specificaties

 

Merk Dimplex
Model Opti-myst Cassette 1000
Brandstof Elektrisch
Type Inbouw
Vuurzicht Driezijdig
Vermogen

 

Terug naar Dimplex

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit type elektrische sfeerverwarming bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu