Scroll naar boven

Dimplex Opti-myst Cassette 1000

 

 

Opti-myst Cassette 1000

Het beproefde Opti-Myst principe is niet nieuw en de vrij te plaatsen cassettes ook niet. Wel nieuw is deze Dimplex Opti-Myst Cassette 1000. Mooi, praktisch, koppelbaar en ook nog makkelijk om in te bouwen.

Inbouwen

Met de Cassette 400 en 600 van Faber uit de Opti-Myst cassette inzetreeks waren er al legio mogelijkheden te creëren. De meest prachtige creaties hebben we daar dan ook al van langs zien komen. Veelal in MDF. Deze nieuwe serie Cassette 1000 (en de 500) maakt het nog makkelijker om te variëren. Waar je bijvoorbeeld, bij het naast elkaar zetten van de Cassette 400 en 600, rekening mee moet houden, is dat er een onderbroken stuk ontstaat zonder houtset. Bij deze Cassette 1000 en dus ook bij de 500 zijn deze koppelbaar zodat er een doorlopend vuurbeeld ontstaat. Echt schitterend.

Noviteiten in de Dimplex haarden

Ten eerste heeft deze Cassette 1000 LED-verlichting in plaats van de halogeenverlichting in de andere toestellen. Daarnaast is het mogelijk om op deze Opti-Myst cassette een waterleiding aan te sluiten. Daardoor hoeft er niet meer per se met bakken water gelopen te worden en hoeft deze dus niet meer los bijgevuld te worden. Ideaal natuurlijk voor restaurants etc. Het mooiste van deze Cassette 1000 (en de Cassette 500) is dat ze, zoals al genoemd, koppelbaar zijn. Dat betekent dus ook dat je deze Cassette 1000 kan koppelen met een Cassette 500 en op die manier een vuur krijgt van anderhalve meter breed.

 

Terug naar Dimplex

Specificaties

 

Merk Dimplex
Model Opti-myst Cassette 1000
Brandstof Elektrisch
Type Inbouw
Vuurzicht Driezijdig
Vermogen

 

Terug naar Dimplex

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit type elektrische sfeerverwarming bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu