Scroll naar boven

Dimplex Opti-myst 3-step

 

 

Opti-myst 3-step

De Opti-myst 3 step is een 3 zijdige inbouw sfeerhaard met opti-myst techniek. Deze haard is op verschillende manieren in te bouwen: 3 zijdig, 2 zijdig of alleen vooraanzicht. De haard heeft de unieke opti-myst vlamtechniek, wat resulteert op een prachtig 3d vlammenspel.

 

Terug naar Dimplex

Specificaties

 

Merk Dimplex
Model Opti-myst 3-step elektrische haard
Brandstof Elektrisch
Type Inbouw
Vuurzicht Driezijdig
Vermogen

 

Terug naar Dimplex

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit type elektrische sfeerverwarming bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu