Scroll naar boven

Dimplex Gala opti-myst

 

 

Dimplex Gala elektrische haard

De Dimplex Gala is een elektrische haard met vele mogelijkheden. De elektrische haarden van Dimplex zijn het beste alternatief wanneer u niet de mogelijkheid heeft een houthaard of een gashaard in te bouwen. Voor veel appartementenbezitters is dit een uitkomst. Het enige wat u bij de Dimplex Gala nodig heeft is een stopcontact met 230V en daarnaast hoeft u alleen maar regelmatig de waterbak bij te vullen. Dat kan heel simpel met kraanwater.

Opti-Myst

Het Opti-Myst principe is zo gemaakt dat er door een verdamper water wordt verdampt. Onder de waterdamp bevindt zich dan een aantal lampen die kleur geven aan de damp. Hierdoor ontstaat er een realistisch vlameffect.

Mogelijkheden Dimplex Gala

De Dimplex Gala is een mooie compacte elektrische inbouwhaard die in uw wand, bijvoorbeeld in een schouw, kan worden ingebouwd. De Gala kan ook als doorkijkhaard geplaatst worden. Dan heeft u vanuit twee ruimten zicht op het vuur.

Specificaties

 

Merk Dimplex
Model Gala Opti-myst
Brandstof Elektrisch
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Vermogen

 

Terug naar Dimplex

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit type elektrische sfeerverwarming bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu