Scroll naar boven

Dimplex Gala opti-myst tunnel

 

 

Dimplex Gala Opti-myst tunnel

De Dimplex Gala is een elektrische doorkijkhaard oftewel tunnelhaard met vele mogelijkheden. De elektrische haarden van Dimplex zijn het beste alternatief wanneer u niet de mogelijkheid heeft een houthaard of een gashaard in te bouwen. Voor veel appartementenbezitters is dit een uitkomst. Het enige wat u bij de Dimplex Gala nodig heeft is een stopcontact met 230V en daarnaast vult u regelmatig de waterbak bij. Dit kan heel simpel met kraanwater.

Opti-Myst

Het Opti-Myst principe is zo gemaakt dat er door een verdamper water wordt verdampt. Onder de waterdamp bevindt zich dan een aantal lampen die kleur geven aan de damp. Hierdoor ontstaat er een realistisch vlameffect.

Mogelijkheden Dimplex Gala

De Dimplex Gala is een mooie compacte elektrische inbouwhaard. De Gala hoeft niet als doorkijkhaard ingebouwd te worden, hij kan ook gecombineerd worden met een schouw.

Specificaties

 

Merk Dimplex
Model Gala Opti-myst elektrische (doorkijk-)haard
Brandstof Elektrisch
Type Inbouw
Vuurzicht Front van twee zijden
Vermogen

 

Terug naar Dimplex

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit type elektrische sfeerverwarming bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu