Scroll naar boven

Dimplex Firebox XHD 23 26 28

 

 

De Dimplex Firebox XHD is weer een verdere doorontwikkeling van het beproefde Firebox-concept en is voorzien van allerlei extra's waardoor u het vuurbeeld naar wens kunt wijzigen. Zo is de bewegingssnelheid van de vlammen verstelbaar en heeft het speciale gloeibed verschillende kleurenthema's, meer oranje, rood of meer blauw, helemaal aanpasbaar aan het moment en uw smaak of stijl.

De Dimplex Firebox XHD serie is een elektrische inzethaard, die kan worden ingebouwd in een muur of een op maat gemaakte schouw. Verschillende extra kwaliteiten zorgen ervoor dat de XHD-modellen opvallen. De frameloze behuizing biedt maximaal zicht op de vlammen, de bewegingssnelheid van de vlammen is verstelbaar en het speciale gloeibed heeft verschillende kleurenthema's, aanpasbaar aan uw smaak en stijl. De digitale thermostaat van de ingebouwde verwarming zorgt ervoor dat de temperatuur aangenaam eenvoudig te regelen is.

De Firebox XHD is verkrijgbaar als XHD 23, XHD26 en XHD28, waarbij in feite alleen de grootte verschilt.

 

Terug naar Dimplex

Specificaties

 

Merk Dimplex
Model Firebox XHD 23, 26 of 28 elektrische haard
Brandstof Elektrisch
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Vermogen 7W-1400W

 

Terug naar Dimplex

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit type elektrische sfeerverwarming bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu