Scroll naar boven

Zo kunt u ons bereiken

Contactgegevens

Wilt u meer informatie? Wij helpen u natuurlijk graag verder!

Showroom adres:
Vlietskade 6004
4241 WP Arkel
Algemeen: +31 (0)183 – 71 29 98
Planning: +31 (0)183 – 74 59 88

Plant u een showroombezoek?

Welkom! Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Op die manier kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die uw bezoek aan ons verdient. Dat kan per mail, telefonisch of via dit formulier. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel.

PS: Uiteraard bent u op onze openingsdagen (vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur) wel gewoon zonder afspraak van harte welkom om zelfstandig even rond te kijken!

Algemeen mailadres: info@pookhaarden.nl
Planning: planning@pookhaarden.nl
Financiën: administratie@pookhaarden.nl

Kamer van Koophandel Rivierenland 61629928

ING Bank NL03INGB0006644078
Stadhuisplein 2, 4205 AX Gorinchem

Wij staan voor u klaar:

Goed om te weten: regulier onderhoud voeren we uit in de maanden maart t/m september.
Ook wanneer de haard in de maanden tussen september en maart geplaatst is, zal het onderhoud wat verschoven worden ten opzichte van de installatiemaand. Wij nemen onderhoud namelijk serieus en trekken daar tijd voor uit. Bovendien moet de sfeerverwarming afgekoeld zijn voordat we onderhoud kunnen uitvoeren.

Tussen maart en september kunnen wij al onze klanten met aandacht van dienst zijn en ervoor zorgen dat de toestellen voor het stookseizoen weer helemaal up-to-date zijn.
Uiteraard staan wij in het 'hoogseizoen' wel voor u klaar om eventuele plotselinge storingen te verhelpen. We geven daarbij voorrang aan toestellen mét onderhoudscontract en daarom kan onze reactietijd wat langer duren

Voor gastoestellen Voor houtstook

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Op die manier kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die uw bezoek aan ons verdient. Dat kan per mail, telefonisch of via het formulier hieronder. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel.

PS: Uiteraard bent u op onze openingsdagen (vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur) wel gewoon zonder afspraak van harte welkom om zelfstandig even rond te kijken!

Uw bericht aan Pook Haarden BV:

Bij Pook Haarden valt alles op zijn plaats

Menu