Scroll naar boven

Zo kunt u ons bereiken

Contactgegevens

Dit zijn contactmogelijkheden

Showroom adres:
Vlietskade 6004
4241 WP Arkel
Algemeen: +31 (0)183 – 71 29 98
Planning: +31 (0)183 – 74 59 88

Plant u een showroombezoek?

In verband met de huidige coronamaatregelen kunt u geen afspraak voor een bezoek aan de showroom maken dat vóór 12 februari zou moeten plaatsvinden. Op 12 februari kan de showroom hopelijk weer open. Op deze plek, op Facebook en Google houden wij u op de hoogte. Wij willen de opgelegde maatregelen op de voet volgen en vertrouwen op uw begrip daarvoor.

Contactmogelijkheden op een rij

  • Onze showroom is gesloten tot 12 februari 2021.
  • Per mail, via de contactformulieren, telefonisch of per videobellen zijn wij zoals altijd bereikbaar.
  • Hetzelfde geldt voor de interesseformulieren die u bij de haarden en kachels vindt: we blijven uw verzoeken verwerken en we komen daar uiteraard graag op terug.

Goed om te weten

  • Onze monteurs mogen gewoon doorwerken dus die afspraken blijven staan.
  • Voor een adviesgesprek blijft het dus ook mogelijk dat wij (1 persoon) bij u thuis komen, uiteraard met inachtneming van alle regels, of dat we dit middels videobellen proberen te doen.

Algemeen mailadres: info@pookhaarden.nl
Planning: planning@pookhaarden.nl
Financiën: administratie@pookhaarden.nl

Kamer van Koophandel Rivierenland 61629928

ING Bank NL03INGB0006644078
Stadhuisplein 2, 4205 AX Gorinchem

Wij staan voor u klaar:

Goed om te weten: regulier onderhoud voeren we uit in de maanden maart t/m september.
Ook wanneer de haard in de maanden tussen september en maart geplaatst is, zal het onderhoud wat verschoven worden ten opzichte van de installatiemaand. Wij nemen onderhoud namelijk serieus en trekken daar tijd voor uit. Bovendien moet de sfeerverwarming afgekoeld zijn voordat we onderhoud kunnen uitvoeren.

Tussen maart en september kunnen wij al onze klanten met aandacht van dienst zijn en ervoor zorgen dat de toestellen voor het stookseizoen weer helemaal up-to-date zijn.
Uiteraard staan wij in het 'hoogseizoen' wel voor u klaar om eventuele plotselinge storingen te verhelpen. We geven daarbij voorrang aan toestellen mét onderhoudscontract en daarom kan onze reactietijd wat langer duren

Voor gastoestellen Voor houtstook

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken voor een datum na 11 februari. Op die manier kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die uw bezoek aan ons verdient. Dat kan per mail, telefonisch of via het formulier hieronder. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel.

PS: Uiteraard bent u vanaf 12 februari op onze openingsdagen (vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur) wel gewoon zonder afspraak van harte welkom om zelfstandig even rond te kijken!

Uw bericht aan Pook Haarden BV:

Bij Pook Haarden valt alles op zijn plaats

Menu