Scroll naar boven

Zo kunt u ons bereiken

Contactgegevens

Dit zijn onze gegevens

Adres van onze showroom
Vlietskade 6004
4241 WP Arkel
Algemeen: +31 (0)183 – 71 29 98
Planning: +31 (0)183 – 74 59 88
Openingstijden: vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur

Plant u een showroombezoek?

Onze showroom is met respect voor de gevraagde maatregelen open. Als u wilt dat wij tijd uittrekken om u te woord te staan en in onze showroom te begeleiden, dan is het maken van een afspraak verstandig. Wilt u zelfstandig alleen even rondneuzen, dan bent u uiteraard ook van harte welkom, maar maak ook dan svp even een afspraak zodat wij alles goed en veilig kunnen organiseren.

Voor een adviesgesprek blijft het ook mogelijk dat wij (1 persoon) door de week bijvoorbeeld aan het einde van een werkdag bij u thuis komen. Of we proberen dit adviesgesprek middels videobellen te doen.

Andere contactmogelijkheden

  • Per mail, via de contactformulieren, telefonisch of per videobellen zijn en blijven wij zoals altijd bereikbaar.

Goed om te weten

  • Onze monteurs kunnen gewoon doorwerken dus die afspraken blijven staan.

Algemeen mailadres: info@pookhaarden.nl
Planning: planning@pookhaarden.nl
Financiën: administratie@pookhaarden.nl

Kamer van Koophandel Rivierenland 61629928

ING Bank NL03INGB0006644078
Stadhuisplein 2, 4205 AX Gorinchem

Algemene en aanvullende voorwaarden

Wij staan voor u klaar:

2 december 2021: deze decembermaand is extreem druk. We hebben nog meer aanvragen dan anders en bovendien is een van onze servicemonteurs helaas uitgevallen. Deze onderbezetting betekent dat we nieuwe reparatieverzoeken waarschijnlijk pas weer ergens in januari 2022 kunnen inplannen. Uiteraard bieden wij u bij dezen onze excuses aan voor het ongemak. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Goed om te weten: regulier onderhoud voeren we uit in de maanden maart t/m september.
Ook wanneer de haard in de maanden tussen september en maart geplaatst is, zal het onderhoud wat verschoven worden ten opzichte van de installatiemaand. Wij nemen onderhoud namelijk serieus en trekken daar tijd voor uit. Bovendien moet de sfeerverwarming afgekoeld zijn voordat we onderhoud kunnen uitvoeren.

Tussen maart en september kunnen wij al onze klanten met aandacht van dienst zijn en ervoor zorgen dat de toestellen voor het stookseizoen weer helemaal up-to-date zijn.
Uiteraard staan wij in het 'hoogseizoen' wel voor u klaar om eventuele plotselinge storingen te verhelpen. We geven daarbij voorrang aan toestellen mét onderhoudscontract en daarom kan onze reactietijd wat langer duren als u geen contract met ons heeft.

Voor gastoestellen Voor houtstook

Plant u een showroombezoek?

We mogen u nog steeds ontvangen, zij het met beperkingen. Onze openingstijden zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur.

• Wilt u langskomen voor informatie en wenst u een gesprek met een van onze mensen, dan is het zeer verstandig een afspraak te maken. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u de tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en alle vragen te stellen om een duidelijk beeld te krijgen wat in uw situatie passend zou kunnen zijn.
• Wilt u alleen even op eigen gelegenheid rondkijken, dan bent u ook zeer van harte welkom. Misschien hebben we tussendoor tijd om even een korte vraag te beantwoorden, maar dat kunnen we u natuurlijk niet garanderen.
• Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via het formulier hieronder.

Uw bericht aan Pook Haarden BV:

Bij Pook Haarden valt alles op zijn plaats

Menu