Scroll naar boven

Zo kunt u ons bereiken

Contactgegevens

Dit zijn onze gegevens

Showroom adres:
Vlietskade 6004
4241 WP Arkel
Algemeen: +31 (0)183 – 71 29 98
Planning: +31 (0)183 – 74 59 88

Plant u een showroombezoek?

De showroom is op afspraak weer open. Daarbij volgen we de opgelegde veiligheidsmaatregelen op de voet en vertrouwen op uw begrip daarvoor.
Voor een adviesgesprek blijft het ook mogelijk dat wij (1 persoon) door de week bijvoorbeeld aan het einde van een werkdag bij u thuis komen, uiteraard met inachtneming van alle regels. Of we proberen dit adviesgesprek middels videobellen te doen.

Andere contactmogelijkheden

  • Per mail, via de contactformulieren, telefonisch of per videobellen zijn en blijven wij zoals altijd bereikbaar.

Goed om te weten

  • Onze monteurs mogen gewoon doorwerken dus die afspraken blijven staan.

Algemeen mailadres: info@pookhaarden.nl
Planning: planning@pookhaarden.nl
Financiën: administratie@pookhaarden.nl

Kamer van Koophandel Rivierenland 61629928

ING Bank NL03INGB0006644078
Stadhuisplein 2, 4205 AX Gorinchem

Algemene en aanvullende voorwaarden

Wij staan voor u klaar:

Goed om te weten: regulier onderhoud voeren we uit in de maanden maart t/m september.
Ook wanneer de haard in de maanden tussen september en maart geplaatst is, zal het onderhoud wat verschoven worden ten opzichte van de installatiemaand. Wij nemen onderhoud namelijk serieus en trekken daar tijd voor uit. Bovendien moet de sfeerverwarming afgekoeld zijn voordat we onderhoud kunnen uitvoeren.

Tussen maart en september kunnen wij al onze klanten met aandacht van dienst zijn en ervoor zorgen dat de toestellen voor het stookseizoen weer helemaal up-to-date zijn.
Uiteraard staan wij in het 'hoogseizoen' wel voor u klaar om eventuele plotselinge storingen te verhelpen. We geven daarbij voorrang aan toestellen mét onderhoudscontract en daarom kan onze reactietijd wat langer duren

Voor gastoestellen Voor houtstook

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken voor een van onze openingsdagen (vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur). Op die manier zijn we er ook zeker van dat we u de tijd en aandacht kunnen geven die uw bezoek aan ons verdient. Dat kan per mail, telefonisch of via het formulier hieronder. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel.

PS: Wij respecteren alle opgelegde pandemie-maatregelen, dus ook de beperkingen ten aanzien van aantallen bezoekers per vierkante meter en/of per etage. Als u zelfstandig even rond wil kijken is het dus verstandig toch een afspraak te maken.

Uw bericht aan Pook Haarden BV:

Bij Pook Haarden valt alles op zijn plaats

Menu